Инвертор Steca Xtender XTM

Автономен инвертор пълна синусоида
Автономен инвертор пълна синусоида

Уредът от серията Steca Xtender съчетава функции на синусоидален инвертор, заряден контролер и превключвател. Към него има възможност да се свържат и външни източници на променлив ток. Тези функции могат да се комбинират и управляват напълно автоматично, като се постига изключителен комфорт на управление и ефективно използване на наличните енергийни източници.

XTM 1500-12 12 V/230 V 1500 VA
XTM 2000-12 12 V/230 V 2000 VA
XTM 2400-24 24 V/230 V 2000 VA
XTM 3500-24 24 V/230 V 3000 VA
XTM 2600-48 48 V/230 V 2000 VA
XTM 4000-48 48 V/230 V 3500 VA

Уредът от серията Steca Xtender съчетава функции на синусоидален инвертор, заряден контролер и превключвател. Към него има възможност  да се свържат и външни източници на променлив ток. Тези функции могат да се комбинират и  управляват напълно автоматично, като се постига изключителен комфорт  на управление и ефективно използване на  наличните енергийни източници.

Steca Xtender XTM може изцяло да се настройва  дистанционно. При  наличие на нови версии  на системния софтуер даващи възможност за използване на нови функции е  възможна  актуализация, така  уреда ще  разполага винаги с най-новата системна версия на програмата. С инверторите от типа Xtender XTM могат да се изграждат и трифазни системи. Възможно е няколко Xtender инвертора да се включат паралелно и трифазно така че, да работят без проблемно заедно. До девет инвертора могат да работят съвместно.

Мултифункционални контактори

Свободните от потенциал контактори могат да бъдат програмирани за различни приложения. Те могат да се използват за реакция при събития в инвертора и извън него например:  сигнал при отпадане на мрежовото напрежение, критично ниво на напрежението в акумулаторите или  сигнал за нарушаване на работните функции на уреда.  Контакторите могат да се програмират и като таймери да се включат в точно определено време например: нощем или през уикенда.  По този начин могат  да се използват за стартиране на генератори или за изключване на маловажни консуматори.

Функция  Smart-Boost

С помоща на тази функция може да се  увеличи мощността на друг променливотоков източник , като например: генератор или зарядно устройство.  Инверторът Steca Xtender XTM може да се комбинира и със вече инсталирани инвертори  за повишаване  на наличната мощност при захранване на индуктивни, асиметрични или със висок пусков ток  консуматори

Технически характеристики

Ръководство на английски език

За цени натиснете тук

One thought on “Инвертор Steca Xtender XTM”

Вашият коментар