Инвертор Steca Xtender XTH

Автономен инвертор от най-висок клас
Автономен инвертор от най-висок клас

Уредите от серията Steca Xtender съчетават функции на синусоидален инвертор, заряден контролер и превключвател. Към инверторите от серията XTM има възможност да се свържат и външни източници на променлив ток. Тези функции могат да се комбинират и управляват напълно автоматично, като се постига изключителен комфорт на управление и ефективно използване на наличните енергийни източници.

XTH 3000-12 12 V/230 V 2500 VA
XTH 5000-24 24 V/230 V 4500 VA
XTH 6000-48 48 V/230 V 5000 VA
XTH 8000-48 48 V/230 V 7000 VA

Технически характеристики

Ръководство на английски език

За цени натиснете тук

Уредите от серията Steca Xtender съчетават функции на синусоидален инвертор, заряден контролер и превключвател. Към инверторите от серията XTM има възможност  да се свържат и външни източници на променлив ток. Тези функции могат да се комбинират и  управляват напълно автоматично, като се постига изключителен комфорт  на управление и ефективно използване на  наличните енергийни източници.

Steca Xtender XTH може изцяло да се настройва  дистанционно. При  наличие на нови версии  на системния софтуер даващи възможност за използване на нови функции е  възможна неговата  актуализация. Така  уреда ще  разполага винаги с най-новата системна версия на програмата. С инверторите от типа Xtender XTH могат да се изграждат и трифазни системи. Възможно е няколко Xtender инвертора да се включат паралелно и трифазно така, че да работят без проблемно заедно. До девет инвертора могат да работят съвместно.

Мултифункционални превключватели

Свободните от потенциал контактори могат да бъдат програмирани за различни приложения. Те могат да се използват за реакция при събития в инвертора  или извън него например:  сигнал при отпадане на мрежовото напрежение, критично ниво на напрежението в акумулаторите или  сигнал за нарушаване на работните функции на уреда.  Контакторите могат да се програмират и като таймери да се включат в точно определено време например: нощем или през уикенда.  По този начин могат  да се използват за стартиране на генератори или за изключване на маловажни консуматори.

Функция Smart-Boost

С помоща на тази функция може да се  увеличи мощността на друг променливотоков източник , като например: генератор или зарядно устройство.  Инверторът Steca Xtender XTH може да се комбинира и със вече инсталирани инвертори  за повишаване  на наличната мощност при захранване на индуктивни, асиметрични или консуматори със висок пусков ток

Вашият коментар